Бекъм основава верига хотели

Бившият футболист с нова идея за бизнес
3 юни 2020 22:00, Ивета Иванова
10
Бекъм основава верига хотели
Снимка: БГНЕС

Дейвид Бекъм планира да си направи хотелска империя.

45-годишният бивш футболист е регистрирал марка, за да защити името си, и в официални документи обяснява защо може да иска да използва инициалите DB, изписани с монограмен шрифт, в хотелската индустрия. Смята се, че той ще прави верига хотели и ресторанти.
 
"Дейвид е проницателен бизнесмен и точно както беше достатъчно умен при построяването на бранда "Бекъм" на него и Виктория, сега иска да се увери, че ще предпази бъдещите си проекти. Той е много зает с тима си в Маями, но да има собствен хотел - и това може да се случи. Но Дейвид няма да прибързва, ще трябва да е сигурен, че плановете да се присъедини към тази индустрия са стабилни, преди да направи решителната крачка", казва източник на вестник "The Sun".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ритни топков има повече пари от бизнес, отколкото от футбол. Ама ти как да го разбереш, като си обикнивен квартален мамуул :)
7
4
 
3
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 4 години
По това време да основаваш хотелска верига е като да си купиш фабрика на осми септември 1944-тя година. Защо да очакваме много акъл при бивш ритнитопковец? Иначе е чаровен млад мъж, няма лошо, но с това чудовище да себе си е за никъде.
6
5
 
4
 
! Отговори
zoro преди 4 години
То те искаха в Макао да строят хотел,но вируса обърка нещата,така че и с другите проекти ще остане само по вестниците...Гола вода са всичките...Каквото беше-беше.
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Последното й ревю беше много добро. Очевидно не тя си прави дрехите.
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя няколко месеца след сватбата почна да й изневерява наляво и на дясно. Връзка по сметка да обединят парите и да осребрят известността си.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами, не яде. Тя си е такава, щото е злоб.на.
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен не ми харесват децата им, особено най-големия. А казват, че хубавите деца се раждат от връзки, в които родителите се обичат. Грозни деца - връзка без обич.
1
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно е много гадно да не ядеш за да си кльощава и сигурно е много гадно да таковаш кокали. Горките. Само хотел ще ги спаси от мизерията